Information Attraktioner - absolut et besøg værd M/S Solea Sejl ud med den nyrenoverede kutter M/S Solea fra Hvide Sande. Her tilbydes alle former for lystfisker- og sejlture på havet samt havnerundfarter i Hvide Sande. Ombord på M/S Solea er det muligt at leje godt fiskegrej - som noget nyt er skibet som det eneste lystfiskerfartøj i Danmark udstyret med rulledæmpningstanke, så man ikke så nemt kan blive søsyg og dermed får en bedre fisketur. Skipper er klar til at byde dig velkommen om bord på den nyrenoverede kutter M/S Solea der nu er udstyret med alt i moderne teknologi og sikkerhedsudstyr, som betjenes af skibets dygtige besætning, der alle har mange års erfaring indenfor erhvervsfiskeri på Nordsøen. M/S Solea tilbyder ture af varierende længde, så der er ture som passer til alle, fra de uøvede og børnene til erfarne havfiskere som skal have stillet eventyrlysten og har mod på at prøve nye og spændende udfordringer. På de længere ture er der is ombord til nedkølning af den friskfangede fisk, som kan renses med det samme på velindrettede rense- og fileteringsborde med rindende vand. Der sælges fiskegrej og udlejes stænger ombord, bliver man sulten eller tørstig kan dette også klares, der sælges, øl, vand, kaffe, the og evt. pølser ombord på turene. Husk selv madpakke / forplejning. Kontakt M/S Solea - Kott Fritid Toldbodgade 20 6960 Hvide Sande Mere information: http://solea.dk

Attraktioner – absolut et besøg værd

M/S Solea

Sejl ud med den nyrenoverede kutter M/S Solea fra Hvide Sande. Her tilbydes alle former for lystfisker- og sejlture på havet samt havnerundfarter i Hvide Sande.

Ombord på M/S Solea er det muligt at leje godt fiskegrej – som noget nyt er skibet som det eneste lystfiskerfartøj i Danmark udstyret med rulledæmpningstanke, så man ikke så nemt kan blive søsyg og dermed får en bedre fisketur. Skipper er klar til at byde dig velkommen om bord på den nyrenoverede kutter M/S Solea der nu er udstyret med alt i moderne teknologi og sikkerhedsudstyr, som betjenes af skibets dygtige besætning, der alle har mange års erfaring indenfor erhvervsfiskeri på Nordsøen.

M/S Solea tilbyder ture af varierende længde, så der er ture som passer til alle, fra de uøvede og børnene til erfarne havfiskere som skal have stillet eventyrlysten og har mod på at prøve nye og spændende udfordringer. På de længere ture er der is ombord til nedkølning af den friskfangede fisk, som kan renses med det samme på velindrettede rense- og fileteringsborde med rindende vand.

Der sælges fiskegrej og udlejes stænger ombord, bliver man sulten eller tørstig kan dette også klares, der sælges, øl, vand, kaffe, the og evt. pølser ombord på turene. Husk selv madpakke / forplejning.

Kontakt
M/S Solea – Kott Fritid
Toldbodgade 20 
6960 Hvide Sande

Mere information: http://solea.dk

Alle Verbergen

Ferienhaus in Dänemark finden

Wünsche zum Haus:
Zurücksetzen » Erweiterte Suche »
Suchen
esmark-dk-map-visuel
Ferienhäuser in Dänemark
Urlaub an der Nordsee
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Fragen zu deinem Ferienhaus-Urlaub?

0045 69 15 96 11
post@esmark.dk

DatenschutzImpressum
Suchen ...